Vazno Obavjestenje

Switch to desktop Register Login

Predstavljamo drugi singl: “U hladu smo”

 
 
Banjalučki bend Važno Obavještenje predstavlja vam drugi spot za pjesmu “U hladu smo“, koja će se, uz  „Žene“, naći na njihovom prvom albumu „Uvijek za! (Protiv ne!)“. Pjesma „U hladu smo“ je pozitivna, vesela i sinonim je za vrele ljetne dane koje provodimo ljenčareći. Ali, iza nje stoji ozbiljna ekipa, koja je s velikom pažnjom pristupila realizaciji pjesme i spota. Tekst i muziku za ovu pjesmu napisao je Slobodan Ćoba Lazičić, a aranžman potpisuje Važno Obavještenje. I ovaj, kao i prvi video realizovan je u saradnji sa Goranom Gogson Ratkovićem. Jer, ne kaže se uzalud da dobre navike ne treba mijenjati. U skladu s tim, audio produkciju i ovaj put potpisuje Digital Boyler Studio. Video spot i pjesma „U hladu smo“ je i finalna najava našeg prvog albuma. Posebnu zahvalnost dugujemo Biljani Đuzi, Aleksandru Mrđi, Bojanu Jakovljeviću i Bojanu Kovačiću koji su nam mnogo pomogli u realizaciji spota.
 
Koristimo ovu priliku da vas pozovemo na promociju našeg albuma, koja će biti održana 15. septembra u banjalučkom Domu Omladine! Konferencija za novinare biće održana u 20 sati, a u 21 sat imaćete priliku da čujete cijeli album i to u live verziji. Pored članova benda Važno obavještenje, na promociji će biti i svi muzičari s kojima smo sarađivali na albumu, a koji čine okosnicu domaće muzičke scene. Na albumu koji se zove "Uvijek Za! (Protiv Ne!)" našlo se osam pjesama, upotpunjenih jednom bonus numerom. Za saradnju sa pijanistom Arsenom Čarkićem već znate, a sigurni smo i da će vam se dopasti ostali banjalučki muzičari s kojima smo sarađivali snimajući album. Ko su oni – neka ostane tajna još neko vrijeme, a kompletnu listu gostiju dostavićemo vam u posebnom saopštenju, zajedno sa ostalim detaljima u vezi s promocijom. Neke od pjesama sa albuma napisali smo po tekstovima koji su nam poklonili prijatelji. Posebno želimo da se zahvalimo Milanu Rakulju koji je napisao pjesme „Uvijek Za!“ i „Embrion“ i Nebojši Raljiću koji je napisao tekst za pjesmu „Svjetska“. Snimanje albuma počelo je početkom aprila ove godine i trajao je oko tri mjeseca. Kompletnu audio produkciju potpisuje Digital Boyler Studio na čelu sa Ninoslavom Tiki Dobrijevićem. Saradnja sa Tikijem traje skoro od osnivanja benda, pa nije bilo dileme oko izbora najboljeg za tehničku realizaciju albuma.
 
Napisala: Vesna Kerkez

 

Keine Zweifel, es gibt einige Aspekte, die Sie über Ihre Gesundheit überlegen sollten. DIFLUCAN, eine von einer neuen Unterklasse von synthetischen Antipilzmitteln, existiert als sterile Lösung für den intravenösen Mitwirkung in Glasbehältern. Kamagra ist ein ideales Mittel, um den Männern zu aushelfen, eine Erektion zu erhalten. Wenn Sie abwägen kamagra erfahrung, möchten Sie wahrscheinlich über http://kamagra-de.biz/100mg.html zu studieren. Heute suchen viele Familien online nach dem genauen Keyword 'potenzmittel' im Internet. Andere Frage, die wir haben sollten kamagra online bestellen. Erektile Dysfunktion kann ein Ergebnis eines psychologischen Zustandes sein. Auch wenn es eine körperliche Ursache hat, kann der psychische Zustand das Problem noch schlimmer machen. In der Tat, eine wissenschaftliche Rezensionen festgestellt, dass bis zu drei Viertel der Menschen auf solche Medikamente Erfahrung sexuelle Funktionsstörung. Einige medizinische Bedingungen oder neu Medikamente können mit Kamagra interagieren. Ihr Arzt wird Ihre Informationen überprüfen, sofern Medikamente, inklusive Kamagra, das Richtige für Sie sind.

Vazno Obavjestenje © 2013

Top Desktop version