Važno obavještenje najavljuje prvi album

Banjalučki bend “Važno obavještenje” odlučio je da sve poklonike pop-rok muzike obraduje spotom za pjesmu “U hladu smo”.

“To je pozitivna, vesela pjesma i sinonim je za vrele ljetne dane koje provodimo ljenčareći. Ipak, iza nje stoji ozbiljna ekipa, koja je s velikom pažnjom pristupila realizaciji pjesme i spota”, kažu članovi ovog sastava i dodaju da je to ujedno i finalna najava prvog albuma “Uvijek Za! (Protiv Ne!)”, na kojem će se naći i ranije objavljena pjesma “Žene”, za koju je, takođe, urađen spot.

Tekst i muziku za pjesmu “U hladu smo” napisao je Slobodan Lazičić Ćoba, a aranžman potpisuje “Važno obavještenje”. I ovaj, kao i prvi video za m”Žene” realizovan je u saradnji s Goranom Ratkovićem Gogsonom.

“Ne kaže se uzalud da dobre navike ne treba mijenjati. U skladu s tim, audio-produkciju i ovaj put potpisuje ‘Digital Boyler Studio’. Kompletnu audio-produkciju potpisuje “Digital Boyler Studio” na čelu s Ninoslavom Dobrijevićem Tikijem”, ističu iz “Važnog obavještenja”.

Album “Uvijek Za! (Protiv Ne!)” imaće osam pjesama, na kojem su mjesto našle i “Uvijek Za!”, “Embrion”, te “Svjetska”, ali i jedna bonus numera, koje će publika moći čuti na nastupu ovog sastava 15. septembra u banjalučkom Domu omladine.

Recent Posts